X
Aquest lloc web utilitza galetes de tercers perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant, considerarem que n’accepteu l’ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.
 Les senderes de «La vall trenada» s’entrecreuen per ambdós vessants i, abans de topar amb el caixó del canal, s’eleven formant passarel·les en Y. 
PREMI EX- AEQUO
«La vall trenada»
Elx (Espanya), 2013

Una xarxa de senderes i passarel·les entrecreuades converteix la llera del riu Vinalopó en un parc lineal que recús els barris per on passa i els connecta amb els paratges naturals del nord de la ciutat.

 
La <em>Grande Ombrière</em> és un pal·li rectangular de 1.000 m2 que protegeix del sol els vianants del <em>Quai des Belges</em> i també pot acollir grans esdeveniments.<br />
PREMI EX- AEQUO
Rénovation du Vieux-Port
Marseille (França), 2013
La renovació del Port Vell allibera els molls d’obstacles i vehicles, fent compatible la presència d’embarcacions de lleure amb l’accés i el gaudi de qualsevol ciutadà.
© Adolf Bereuter
MENCIÓ ESPECIAL
Islamic Cemetery
Altach (Àustria), 2012
La construcció d’un cementiri que obeeix el ritu musulmà satisfà una demanda d’una minoria molt considerable i dóna a molts immigrants la possibilitat d’inhumar els seus difunts dins la seva terra d’acollida.
© Sue Barr
MENCIÓ ESPECIAL
Opening of Rainham Marshes
London (Regne Unit), 2014
Un paratge perifèric amb una riquesa natural insòlitament preservada es fa accessible als londinencs perquè el coneguin, se l’estimin i el defensin d’una probable depredació urbanística.
© Krista Muurinen<br />
MENCIÓ ESPECIAL
"Baana": pedestrian and bicycle corridor
Helsinki (Finlàndia), 2012
A deep railway cutting which slices through the urban fabric has been converted into a pedestrian and bicycle corridor in a resource-saving collaborative process that also respects the memory of an industrial past.
urbanps/projects/H310_02.jpg
MENCIÓ ESPECIAL
Teatre «La Lira»
Ripoll (Espanya), 2012
Un porxo i una passarel·la omplen el buit deixat per l’enderroc d’un antic teatre i esdevenen una finestra que emmarca les vistes cap a les muntanyes i una porta d’accés al nucli antic.